A la part alta de la vall de l'Piron

La casa

Casa Rural El Camí Reial (Villovela de Pirón), en un petit i tranquil poble, amb unes immillorables vistes. Ideal per practicar senderisme, rutes amb bicicleta, passejades a cavall, observació de flora i fauna o activitats d'aventura com l'Ala Delta.

C/Golondrina 6, 40393 Escobar de Polendos ES

+34617391185 happyflis.obc@gmail.com
Casa Rural El Camí Reial (Villovela de Pirón) , enclavada a la part alta de la vall de l'Pirón, en un petit i tranquil poble segovià, s'alça amb unes immillorables vistes. Natura i Cultura L'entorn és ideal per practicar senderisme, rutes amb bicicleta, passejades a cavall, observació de flora i fauna o activitats d'aventura com l'Ala Delta. L'àmplia oferta gastronòmica i cultural de la zona la converteixen en un fantàstic en el qual no falta l'extraordinària riquesa en història i arquitectura medieval de la zona.

Habitacions

Nomeolvides (hab. 3)

2 Adults

Correhuela (hab. 2)

2 Adults

Andarricos (hab. 1)

2 Adults

Veure tot

Els nostres clients diuen:

Per a nosaltres ha estat una delícia allotjar-nos a la casa de Dori i Óscar, conèixer-los i compartir charleta matinera. Apreciem molt que ens deixessin dormir amb el nostre gosset a l'habitació. L'esmorzar fora un plaer i el pastís de llimona feta per Dori crec que no l'oblidaré en molt de temps. La casa tan bonica i els sons de la natura posen la guinda. Moltes gràcies per tot! (Tuti51 - Pontevedra, Espanya)